7 Şubat 2008 Perşembe

PARS NARKO TERÖR 2. BÖLÜM FULL İZLE

DİZİ 1.KISIM:



DİZİ 2.KISIM:



DİZİ 3.KISIM:


DİZİ 4.KISIM:





PARS NARKO TERÖR 2. BÖLÜM ÖZETİ

Pars Narkoterör 2. Bölüm özet:
Haldi önderliğindeki yeni uyuşturucu şebekesi ilk eylemini planlıyor. Toz hattı kurulmaya başlıyor, ilk adımlar atılıyor. “Eylem komutanı” Süreya harekete geçiyor.

Yeni şebekenin ilk eylem mekanı Türkiye-İran sınırı...


Haldi hayal ettiği gücü elde etmeye soğukkanlılıkla uzanıyor. Yoluna çıkan isim ise, kaçakçılara göz açtırmamakla nam salmış Binbaşı Selçuk. Selçuk bu önemli sevkiyatın üzerine basınca, ihanetin yeni aktörüyle tanışıyor ve anlıyor ki ihanet her yere sıçramış.

Şamil başından yakaladığı yılanın kuyruğunu tutuyor, ama elinden kaçırıyor. Vatanlarına ve görevlerine yürekten bağlı iki kardeş, içine düştükleri oyunun büyüklüğünü ilk kez fark ediyor.

Sona yaklaştıran ihanet oluyor. Her şeyin “sınır”ında ihanet ortaya çıkıyor.

Zülüf, Nazan, Selçuk, Rındi… Her şeyden habersiz yeni, mutlu bir adım atmaya hazırlanıyorlar.

Şamil, sevdiği kızın ailesinin kim olduğundan habersiz...
Zülüf, aslında kimin kızı olduğundan...
Nazan, umutla baktığı gelecekte onu ne beklediğinden...
Selçuk, kafa tuttuğu devlerin büyüklüğünden…

PARS NARKO TERÖR 1. BÖLÜM

PARS NARKO TERÖR 1. BÖLÜMÜ İZLE



Pars Narko Terör 1.Bölüm Özet (narkoterör)

İstanbul Narkotik başkomiseri Şamil Baturay, katıldığı rutin bir operasyonda, Türkiye’de kurulan yeni bir uyuşturucu şebekesine ait delillere rastlar. Narkotikte birlikte çalıştığı nişanlısı Zülüf ile birlikte Van’a aile ziyaretine gittiğinde ise, kendisini uyuşturucu baronlarının tam ortasında bulur.

Şamil ile Zülüf’ün aşkı, Şamil’in abisinin uyuşturucuyla ilgili bir operasyonda şehit edilmesiyle daha da imkansız bir hâl alır. Abisinin kaybıyla hayata küsen Şamil, elde ettiği bazı ipuçlarıyla tekrar harekete geçer ve intikam için uyuşturucu baronlarının peşine düşer.

Afganistan’dan İran’a, Van’dan Berlin’e kadar uzanan yeni bir “toz hattının” kurulmak üzere olduğunu keşfeden Şamil, zorlu bir mücadeleye girişir. Bu toz hattının terör örgütleriyle bağı olduğunu ve uyuşturucudan kazanılan paranın terörü finanse ettiğini anlayan Şamil’in verdiği mücadele, kişisel bir gayret olmaktan da çıkarak, vatan için verilen bir mücadeleye dönüşür.

Bu savaşın kazanılmasını sağlayacak en önemli ipuçları ise, Şamil’in aşkı Zülüf’de gizlidir.

PARS NARKO TERÖR



Pars: Kiraz Operasyonu Teknik Ekibi
Yönetmen: Osman Sınav

Senaryo: Osman Sınav, Aybars Bora Kahyaoğlu

Müzik: Srdjan Kurpjel

Görüntü Yönetmeni: Torben Forsberg

Kurgu Yönetmeni: Kemalettin Osmanlı

Sanat Yönetmeni: Sırma Bradley

Oyuncular: Mehmet Kurtuluş, Nida Şafak, Selçuk Yöntem, Murat Daltaban, Pelin Batu, Haluk Piyes, Uğur Polat, Udo Kier, Duygu Şen, Eray Demirkol



Osman Sınav’ın yönettiği ve Mehmet Kurtuluş, Nida Şafak, Selçuk Yöntem ile Murat Daltaban’ın oynadığı Pars: Kiraz Operasyonu, Mart 2007’de Sinegraf Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
Uyuşturucu satıcıları ve kullanıcıları ile onlara engel olmaya çalışanlar arasında geçen; fakat özünde bireysel bir hikâyeyi konu edinen Pars okullardaki öğrenciler, uyuşturucu baronları ve narkotik polislerinden oluşan bir üçgeni konu alıyor. Uyuşturucunun esrarlı tahtının kurbanlarının üzerinde yükseldiği gerçeğini yaşayarak öğrenen “Pars”, başka kurbanlar verilmemesi için hayatındaki herşeyi feda etmeye hazırdır.

PARS NARKOTERÖR DİZİSİNİN KONUSU



Pars Narko Terör Dizisinin Konusu

İstanbul Narkotik başkomiseri Şamil Baturay, katıldığı rutin bir operasyonda, Türkiye’de kurulan yeni bir uyuşturucu şebekesine ait delillere rastlar. Narkotikte birlikte çalıştığı nişanlısı Zülüf ile birlikte Van’a aile ziyaretine gittiğinde ise, kendisini uyuşturucu baronlarının tam ortasında bulur. Çerkez oğlu Şamil ile Kürt kızı Zülüf’ün aşkı, Şamil’in abisinin uyuşturucuyla ilgili bir operasyonda şehit edilmesiyle daha da imkansız bir hâl alır. Abisinin kaybıyla hayata küsen Şamil, elde ettiği bazı ipuçlarıyla tekrar harekete geçer ve intikam için uyuşturucu baronlarının peşine düşer. Afganistan’dan İran’a, Van’dan Berlin’e kadar uzanan yeni bir “toz hattının” kurulmak üzere olduğunu keşfeden Şamil, zorlu bir mücadeleye girişir. Bu toz hattının terörörgütleriyle bağı olduğunu ve uyuşturucudan kazanılan paranın terörü finanse ettiğini anlayan Şamil’in verdiği mücadele, kişisel bir gayret olmaktan da çıkarak, vatan için verilen bir mücadeleye dönüşür.

PARS DİZİSİ HAKKINDA



PARS NARKO TERÖR DİZİSİ,PARS NARKO TERÖR BÖLÜMLERİ,PARS NARKOTERÖR FOTOĞRAFLARI, PARS NARKO TERÖR RESİMLERİ,PARS NARKOTERÖR YENİ BÖLÜM

PARS NARKO TERÖR
SHOW TV ve SİNEGRAF GURURLA SUNAR
Copright 2008 Made İn Osman Sınav

6 Şubat 2008 Çarşamba

UYUŞTURUCU'YA SON DARBE PARS NARKO TERÖR'DEN



Uyuşturucuya son darbe;Pars Narkoterör'den!
Osman Sınav'ın yeni dizisi 'Pars Narkoterör' bu akşam 22.00'de ilk bölümüyle Show TV'de ekrana geliyor. Terör örgütlerinin uyuşturucu ticaretinden kazandıkları paralar ve bu paralarla neler yaptıkları, dizide en ince ayrıntısına kadar anlatılıyor.


Aynı zamanda Türk-Kürt kavgası çıkarmak isteyen odaklara, biri Kürt, diğeri Çerkez iki polisin aşkıyla cevap veriliyor. Çekimleri Van ve İstanbul'da gerçekleşen dizinin yönetmeni Metin Günay. İlk kez kamera ile tanışan İbrahim Çelikkol, narkotik büronun gözüpek polisi rolünde. Babası uyuşturucu baronu olan Zülfiye'yi ise Seda Bakan oynuyor. Nida Şafak'ın Asena rolünü üstlendiği 'Pars Narkoterör'de Atilla Olgaç, Mehdi Kadirgil rolü ile çıkıyor izleyici karşısına. "Hikâyesi ve konsepti ile rutin dizi kalıplarının dışında olan projenin, güncel yanları da var." diyen Osman Sınav, terörün beslendikleri kaynakları deşifre ettiklerini söylüyor. Uyuşturucunun Türkiye'deki büyük fotoğrafını gösterdiklerini söyleyen yönetmen Metin Günay ise diziyi şöyle özetliyor: "Uyuşturucu, silah ve çatışmalar bir yana Çerkez bir genç ve Kürt bir kızın imkânsız aşkı var bu dizide. İnsan olmanın en büyük erdemi sevgidir. Sevgi olmadan insan olunmaz. Ve en önemlisi bütün bu sosyal çatışmayı sadece sevgi ortadan kaldırır."


İki polisin imkânsız aşkı


Bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelen 'Pars Narkoterör'de; Ortadoğu'daki terör örgütleri, büyük devletlerin çıkarları için açılacak savaş ihalelerini paylaşmaktadır. Resmî yollarla finanse edilemeyen bu örgütler, uyuşturucu paralarıyla beslenmektedir. İstanbul Narkotik Başkomiseri Şamil Baturay, üstlendiği bir operasyonda, farkında olmadan, Türkiye üzerinde kurulan büyük oyunun tam ortasına düşer. Bu arada Şamil, uyuşturucu ticareti yapan bir ailenin kızı Zülfiye'yi sevmektedir. İstanbul Narkotik'te çalışmasına rağmen, Zülfiye'nin bile ailesinin uyuşturucu ticareti yaptığından haberi yoktur. Onun tek arzusu, bir an önce Şamil'le evlenebilmektir.


Seda Bakan (Zülfiye): Rolüme 'Şu Çılgın Türkler' ile hazırlandım


Dizide asıl hikâye aşk üzerine kurulu. Türkiye'de yaşıyoruz, ama çevremizde olup biten pek çok olaydan habersiziz. Her evde bir aile hayatı dönüyor. Ve onlara, işte memleket meselesi budur diyen bir dizi 'Pars Narkoterör'. Bu dizi için seçilmiş olmam benim için gurur verici. Osman Sınav, okumamız gereken kitapları söyledi. Daha çok 'Şu Çılgın Türkler' kitabını okuyarak hazırlandım rolüme."


İbrahim Çelikkol (Şamil): Günlerce polislerin içinde yaşadım.


"İlk defa kamera ile tanıştım. At binme, silah tutma, dövüş, diksiyon ve beden dersi aldım. Bir polis nasıl yaşar her şeyi öğrendim. Onların içinde yaşadım. Bu işin üstesinden geleceğime inanıyorum. Tek vatan, aşk ve sevgi var dizinin merkezinde. Şamil, Çerkez kökenli biri. İmkânsız bir aşk yaşıyor. Ama uyuşturucu baronlarının korkulu rüyası olacak."


Pars Narko Terör izle Pars Narko Terör video Pars Narko Terör youtube Pars Narko Terör fragmanı Pars Narko Terör bölümleri oyuncuları vidyoları seyret Pars Narko Terör show tv izle seyret youtube videolar indir pars dizisi izle pars şamil pars zülüf pars selçuk baturay pars narko terör zülüf pars narko terör diziler tv dizileri dizi indir yutube yotube Pars NarkoTerör 4.Bölüm Pars NarkoTerör 5.Bölüm Pars NarkoTerör 6.Bölüm Pars NarkoTerör 7.Bölüm Pars NarkoTerör 8.Bölüm Pars NarkoTerör 9.Bölüm